28.9.2023 11:23
Fc Vapsi Ry

Seurakirje

Moro kaikille Vapsilasta!!


Paljon on tullut palautetta seuran viestinnästä jäsenilleen ja näin ollen on aika aktivoida seuran tiedotusta seurakirjeen muodossa. Allekirjoittanut ottaa kritiikin nöyränä vastaan ja pyrkii jatkossa informoimaan vapsilaisia noin kuukauden välein seuran sisällä tapahtuvista asioista.

Jalkapallokausi on lopuillaan ja futsalkausi alkamassa, joten isompia taukoja emme ehdi pitää. Toivottavasti kuitenkin kaikilla joukkueilla on ollut onnistunut kesä.

Jalkapallokausi päätetään 8.10. klo 16:00-19:00 pidettävässä päätöstilaisuudessa, jossa tavan mukaan palkitaan ansioituneita pelaajia, nautitaan hyvästä seurasta ja hallituksen tarjoamasta tarjoilusta sekä palloillaan pienen kisailun merkeissä. T9 -joukkue on saanut järjestettäväkseen kahviotarjoilut päätöstapahtumaan.

Seuran sääntömääräinen syyskokous järjestetään Vapsilassa 19.10.2023 klo 18:00 alkaen.


Alla otteita 26.9. pidetystä hallituksen kokouspöytäkirjasta:

Nykyisen seuratyöntekijän jatkosta päätettiin kokoustaa uudelleen tarkemmin taloudellisen vaikutuksen ja työnjaon selventämisen suhteen.

Maksamattomista kaikista seuramaksuista lähetetään uudet karhut mainiten mahdollisuudesta Pappan rahastoon, jos ei ole varaa tai muussa tapauksessa perintään. Esa muotoilee ja hoitaa lähetyksen.

Päätettiin hankkia Lumilyhtyarpoja (myyntihinta € 10,00) Seuralle 500 kpl, hankintahinnalla á € 5,00/arpa (ilman palautusoikeutta). Esa tekee tilauksen.

Jäsenet velvoitetaan myymään min. 2 kpl/jäsen.

Jouni tekee listan, jolla joukkueen toimihenkilö kuittaa joukkueelle arpaliput. Joukkueille tehdään vastaava kuittauslista, joihin jäsenet kuittaavat arpojen noudon. Lista annetaan toimihenkilölle.

Myynnistä järjestetään myyntikilpailuja 1-3 parasta palkitaan. Palkinnot mietitään tarkemmin myöhemmin.

Tuotto käytetään suoraan seuran työntekijän palkkaukseen

OP:n sponsorointi –hakemus lähti tänään

FC VAPSIn Mobile Pay on haettu ja odotetaan hyväksyntää


Päätökset Syyskokouksesta:

Kokouspäiväksi päätettiin to 19.10.2023 klo 18:00- Vapsilassa.

Kokouskutsuun maininta seuran uuden puheenjohtajan valinnasta

Juha tekee kokouskutsun. Kokouskutsu toimitetaan seuran nettisivuille ja MyClubiin.

Päätöstilaisuus 8.10. klo 16-19. Jouni selvittää mikä joukkue ottaisi kahvituksen € 200:lla ja kulut hoitaakseen. Ko. joukkue huolehtii myös siivouksesta.

Ohjelmaa päätöstilaisuudessa: Pj:n tervehdys, ansioituneiden palkitseminen (Miika luvannut tehdä selvittelyn). Kilpailuja: pujottelurata, pompottelurata, nopeustutkarata.

"Seuratyöntekijäkokous" to 5.10. klo 17:30-

Seuraava hallituksen kokous päätettiin pitää to 12.10.2023 klo 17:30-


Ympäripyöreän pelivälineen maasta,

Jouni Esko

Futiskuhnuri

FC VAPSI


P.S. Mikäli on tarvetta minkäänlaisille yhteydenotoille seuran asioihin liittyen, niin allekirjoittaneeseen voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse 044 559 9139 tai sähköpostitse fcvapsi@fcvapsi.fi

Aina ei voi vastata, mutta palaan sitten asiaan mahdollisuuksien mukaan.